Pörssitiedote lokakuuta 13, 2004 10.02.33 ap. CET

Marathon Asset Managementin hallinnoima omistusosuus Metsossa

Metso-konserni on saanut ilmoituksen Marathon Asset Managementin (Services) Ltd:n  hallinnoiman omistusosuuden muutoksesta Metsossa. Marathon Asset Management (Services) Ltd hallinnoima osakemäärä oli 8.10.2004 yhteensä 6 866 335 Metson osaketta. Tämä osakemäärä on 5,0 prosenttia Metson osakepääomasta ja äänimäärästä.
 
Metso-konserni on prosessiteollisuuden koneiden ja järjestelmien sekä huolto- ja asiantuntijapalvelujen maailmanlaajuinen toimittaja. Konsernin ydinliiketoimintoja ovat kuitu- ja paperiteknologia (Metso Paper), kiven ja mineraalien käsittely (Metso Minerals) sekä automaatio- ja säätöteknologia (Metso Automation). Vuonna 2003 Metso-konsernin liikevaihto oli 4,3 miljardia euroa. Konsernin palveluksessa on runsaat 26 000 henkilöä yli 50 maassa. Metson osakkeet noteerataan Helsingin ja New Yorkin pörsseissä.

Metso in Twitter