Pörssitiedote lokakuuta 18, 2004 03.00.20 ip. CET

Taina Sopenlehto Metson henkilöstöjohtajaksi

 
Metso-konsernin henkilöstöjohtajaksi on 1.1.2005 alkaen nimitetty TkT Taina Sopenlehto (43). Hänen tehtävänään on konsernin henkilöstötoiminnon painopistealueiden määrittäminen, henkilöstöhallinnon ydinprosessien johtaminen ja Metson strategian edellyttämän henkilöstön osaamisen kehittäminen. Taina Sopenlehto raportoi toimitusjohtaja Jorma Elorannalle. Tällä hetkellä Taina Sopenlehto toimii Wärtsilä Oyj:n henkilöstöjohtajana.
 
Metso-konserni on prosessiteollisuuden koneiden ja järjestelmien sekä huolto- ja asiantuntijapalvelujen maailmanlaajuinen toimittaja. Konsernin ydinliiketoimintoja ovat kuitu- ja paperiteknologia (Metso Paper), kiven ja mineraalien käsittely (Metso Minerals) sekä automaatio- ja säätöteknologia (Metso Automation). Vuonna 2003 Metso-konsernin liikevaihto oli 4,3 miljardia euroa. Konsernin palveluksessa on runsaat 26 000 henkilöä yli 50 maassa. Metson osakkeet noteerataan Helsingin ja New Yorkin pörsseissä.

Metso in Twitter