Pörssitiedote marraskuuta 24, 2004 12:05:42 CET
Share to Facebook Share to Twitter Share to Twitter More...

Henkilömuutos Metson konserniviestinnässä

 
 
Metso-konsernin viestintäjohtaja Helena Aatinen siirtyy helmikuun 2005 alusta Metsäteollisuus ry:n viestintäjohtajaksi ja jatkaa siihen saakka nykyisessä tehtävässään. Metson konserniviestinnän johtamisjärjestelyistä tiedotetaan viimeistään tammikuussa 2005.
 
Metso-konserni on prosessiteollisuuden koneiden ja järjestelmien sekä huolto- ja asiantuntijapalvelujen maailmanlaajuinen toimittaja. Konsernin ydinliiketoimintoja ovat kuitu- ja paperiteknologia (Metso Paper), kiven ja mineraalien käsittely (Metso Minerals) sekä automaatio- ja säätöteknologia (Metso Automation). Vuonna 2003 Metso-konsernin liikevaihto oli 4,3 miljardia euroa. Konsernin palveluksessa työskentelee noin 23 000 henkilöä yli 50 maassa. Metson osakkeet noteerataan Helsingin ja New Yorkin pörsseissä.
 

Jaa tämä

Metso in Twitter