Pörssitiedote joulukuuta 2, 2004 10.00.11 ap. CET

METSON KONSERNIVIESTINNÄN NIMITYKSIÄ

Metson sisäisen ja ulkoisen viestinnän johtoon nimitetään FM, viestintäpäällikkö Kati Renvall, joka raportoi toimitusjohtaja Jorma Elorannalle.
 
Metson sijoittajasuhteista ja talousviestinnästä vastaa KTM, CEFA, sijoittajasuhdejohtaja Eeva Mäkelä, joka raportoi varatoimitusjohtaja Olli Vaartimolle.
 
Nimitykset astuvat voimaan 17.1.2005.
 
Metso-konserni on prosessiteollisuuden koneiden ja järjestelmien sekä huolto- ja asiantuntijapalvelujen maailmanlaajuinen toimittaja. Konsernin ydinliiketoimintoja ovat kuitu- ja paperiteknologia (Metso Paper), kiven ja mineraalien käsittely (Metso Minerals) sekä automaatio- ja säätöteknologia (Metso Automation). Vuonna 2003 Metso-konsernin liikevaihto oli 4,3 miljardia euroa. Konsernin palveluksessa työskentelee noin 23 000 henkilöä yli 50 maassa. Metson osakkeet noteerataan Helsingin ja New Yorkin pörsseissä.
 

Metso in Twitter