Pörssitiedote helmikuuta 18, 2004 12.08.00 ip. CET

METSO TOIMITTAA KARTONGINVALMISTUSLINJAN JIANHUI PAPERILLE KIINAAN

Metso Paper toimittaa yhdessä kiinalaisen yhteisyrityksensä Valmet-Xianin kanssa kartonginvalmistuslinjan Dongguan Jianhui Paper Co., Ltd:lle Kiinaan, Dongguan Cityyn. Uusi linja käynnistyy elokuussa 2005. Tilauksen kokonaisarvo on yli 30 miljoonaa euroa.
 
Tilattu kartonginvalmistuslinja tuottaa korkealaatuisia päällystettyjä, viisikerroksisia kierrätyskuitukartonkeja, joiden neliöpaino on 250-450 g/m2. Linjan vuosituotanto on noin 300 000 tonnia.
 
Toimitukseen osallistuvat Valmet-Xian sekä Metson yksiköt Suomessa ja Ruotsissa.
 
Dongguan Jianhui Paper on merkittävä kartonginvalmistaja, jonka tuotantolaitos sijaitsee Dongguan Cityssä Guangdongin maakunnassa, Kiinan kaakkoisosassa. Metso Paper on toimittanut samalle asiakkaalle BM1-kartonginvalmistuslinjan, joka käynnistyy tämän vuoden toukokuussa.
 
 
Metso-konserni on prosessiteollisuuden koneiden ja järjestelmien sekä huolto- ja asiantuntijapalvelujen maailmanlaajuinen toimittaja. Konsernin ydinliiketoimintoja ovat kuitu- ja paperiteknologia (Metso Paper), kiven ja mineraalien käsittely (Metso Minerals) sekä automaatio- ja säätöteknologia (Metso Automation). Vuonna 2003 Metso-konsernin liikevaihto oli 4,3 miljardia euroa ja henkilöstön määrä noin 27 400. Metson osakkeet noteerataan Helsingin ja New Yorkin pörsseissä.
 
Lisätietoja antaa:
Myyntipäällikkö Tapani Kultaranta, Kartongit-liiketoimintalinja, Metso Paper Oy
puh. 040-503 4490, tapani.kultaranta@metso.com

Metso in Twitter