Pörssitiedote helmikuuta 5, 2004 02:18:30 CET
Share to Facebook Share to Twitter Share to Twitter More...

MOODY'S ASETTI METSON LUOTTOLUOKITUKSEN TARKKAILUUN

Luottoluokituslaitos Moody's Investors Service on asettanut Metso-konsernin pitkäaikaisten luottojen Baa3 luokitukset tarkkailuun niiden mahdollista laskua varten.
 
Metso-konserni on prosessiteollisuuden koneiden ja järjestelmien sekä huolto- ja asiantuntijapalvelujen maailmanlaajuinen toimittaja. Konsernin ydinliiketoimintoja ovat kuitu- ja paperiteknologia (Metso Paper), kiven ja mineraalien käsittely (Metso Minerals) sekä automaatio- ja säätöteknologia (Metso Automation). Vuonna 2003 Metso-konsernin liikevaihto oli 4,3 miljardia euroa ja henkilöstön määrä noin 27 400. Metson osakkeet noteerataan Helsingin ja New Yorkin pörsseissä.

Jaa tämä

Metso in Twitter