Pörssitiedote helmikuuta 17, 2004 03.42.07 ip. CET

MOODY'S LASKI METSON LUOTTOLUOKITUKSEN TASOLLE Ba1

Luottoluokituslaitos Moody's Investors Service on laskenut Metso-konsernin pitkäaikaisten luottojen luokituksen tasolta 'Baa3' tasolle 'Ba1'. Metson luokitukset on poistettu tarkkailusta, ja näkymät arvioidaan negatiivisiksi.
 
 
Metso-konserni on prosessiteollisuuden koneiden ja järjestelmien sekä huolto- ja asiantuntijapalvelujen maailmanlaajuinen toimittaja. Konsernin ydinliiketoimintoja ovat kuitu- ja paperiteknologia (Metso Paper), kiven ja mineraalien käsittely (Metso Minerals) sekä automaatio- ja säätöteknologia (Metso Automation). Vuonna 2003 Metso-konsernin liikevaihto oli 4,3 miljardia euroa ja henkilöstön määrä noin 27 400. Metson osakkeet noteerataan Helsingin ja New Yorkin pörsseissä.
 
Lisätietoja antaa:
Pekka Hölttä, rahoitusjohtaja, Metso-konserni, puh. 020 484 3195

Metso in Twitter