Pörssitiedote helmikuuta 5, 2004 09.05.54 ap. CET

STANDARD & POOR'S ASETTI METSON LUOTTOLUOKITUKSEN TARKKAILUUN

Luottoluokituslaitos Standard & Poor's Ratings Services on asettanut Metso-konsernin pitkäaikaisten luottojen BBB luokitukset tarkkailuun niiden mahdollista laskua varten. Luokitukseen liittyvät näkymät ovat olleet negatiiviset kesäkuusta 2003 lähtien. Samalla lyhytaikaisten luottojen A-3 luokitus on vahvistettu.
 
Metso-konserni on prosessiteollisuuden koneiden ja järjestelmien sekä huolto- ja asiantuntijapalvelujen maailmanlaajuinen toimittaja. Konsernin ydinliiketoimintoja ovat kuitu- ja paperiteknologia (Metso Paper), kiven ja mineraalien käsittely (Metso Minerals) sekä automaatio- ja säätöteknologia (Metso Automation). Vuonna 2003 Metso-konsernin liikevaihto oli 4,3 miljardia euroa ja henkilöstön määrä noin 27 400. Metson osakkeet noteerataan Helsingin ja New Yorkin pörsseissä.

Metso in Twitter