Pörssitiedote helmikuuta 16, 2004 09.39.00 ap. CET

Standard & Poor's asetti Metson lyhytaikaisen luottoluokituksen tarkkailuun

Luottoluokituslaitos Standard & Poor's Rating Services on asettanut Metso-konsernin lyhytaikaisten luottojen A-3 -luokituksen tarkkailuun sen mahdollista laskua varten.
 
Metso-konserni on prosessiteollisuuden koneiden ja järjestelmien sekä huolto- ja asiantuntijapalvelujen maailmanlaajuinen toimittaja. Konsernin ydinliiketoimintoja ovat kuitu- ja paperiteknologia (Metso Paper), kiven ja mineraalien käsittely (Metso Minerals) sekä automaatio- ja säätöteknologia (Metso Automation). Vuonna 2003 Metso-konsernin liikevaihto oli 4,3 miljardia euroa ja henkilöstön määrä noin 27 400. Metson osakkeet noteerataan Helsingin ja New Yorkin pörsseissä.
 
Lisätietoja antaa:
Pekka Hölttä, rahoitusjohtaja, Metso-konserni, puh. 0204 84 3195

Metso in Twitter