Pörssitiedote maaliskuuta 29, 2004 03.22.14 ip. CET

METSO MYY OMISTAMANSA SATO-YHTYMÄN OSAKKEET ILMARISELLE

Metso-konserni on sopinut myyvänsä omistamansa 239 555 Sato-Yhtymä Oyj:n osaketta Keskinäinen Eläkevakuutusyhtiö Ilmariselle. Osakkeet edustavat 10,9 prosenttia Sato-Yhtymä Oyj:n osakekannasta. Kauppahinta on runsaat 15 miljoonaa euroa. Osakkeiden omistusoikeus siirtyy ostajalle 31.3.2004.
 
Metso-konserni on prosessiteollisuuden koneiden ja järjestelmien sekä huolto- ja asiantuntijapalvelujen maailmanlaajuinen toimittaja. Konsernin ydinliiketoimintoja ovat kuitu- ja paperiteknologia (Metso Paper), kiven ja mineraalien käsittely (Metso Minerals) sekä automaatio- ja säätöteknologia (Metso Automation). Vuonna 2003 Metso-konsernin liikevaihto oli 4,3 miljardia euroa ja henkilöstön määrä noin 26 000. Metson osakkeet noteerataan Helsingin ja New Yorkin pörsseissä.

Metso in Twitter