Pörssitiedote maaliskuuta 12, 2004 11.05.19 ap. CET
Share to Facebook Share to Twitter Share to Twitter More...

METSO TOIMITTAA KARTONGINVALMISTUSLINJAN FOSHAN HUAFENG PAPERILLE KIINAAN

Metso Paper toimittaa yhdessä kiinalaisen yhteisyrityksensä Valmet-Xianin kanssa kartonginvalmistuslinjan Foshan Huafeng Paper Co., Ltd:lle, Zhuhaihin, Guangdongin maakuntaan Kiinaan. Uusi linja käynnistyy vuoden 2005 viimeisellä neljänneksellä. Tilauksen kokonaisarvo on yli 30 miljoonaa euroa.
 
Tilattu kartonginvalmistuslinja tuottaa nelikerroksista päällystettyä kierrätyskartonkia, jonka neliöpaino on 250-450 g. Linjan vuosituotanto on noin 300 000 tonnia. Linja on leveydeltään 5,15 metriä ja sen ajonopeus on 700 metriä minuutissa.
 
Foshan Huafeng Paper on yksi Etelä-Kiinan suurimmista korkealaatuisen päällystetyn kierrätyskuitukartongin tuottajista. Se kuuluu Foshan Huaxin Packaging Co., Ltd:hen, joka on listattu Shenzenin pörssissä.
 
Metso-konserni on prosessiteollisuuden koneiden ja järjestelmien sekä huolto- ja asiantuntijapalvelujen maailmanlaajuinen toimittaja. Konsernin ydinliiketoimintoja ovat kuitu- ja paperiteknologia (Metso Paper), kiven ja mineraalien käsittely (Metso Minerals) sekä automaatio- ja säätöteknologia (Metso Automation). Vuonna 2003 Metso-konsernin liikevaihto oli 4,3 miljardia euroa. Konsernin palveluksessa työskentelee noin 26 000 henkilöä 50 maassa. Metson osakkeet noteerataan Helsingin ja New Yorkin pörsseissä.

Jaa tämä

Metso in Twitter