Pörssitiedote maaliskuuta 12, 2004 09.06.52 ap. CET
Share to Facebook Share to Twitter Share to Twitter More...

METSO TOIMITTAA PUUNKÄSITTELYJÄRJESTELMÄN JA MASSALINJAN SHANDONG CHENMINGILLE KIINAAN

Metso Paper toimittaa puunkäsittelyjärjestelmän ja valkaistua kemikuumahierrettä (BCTMP-massaa) valmistavan linjan kiinalaiselle Shandong Chenming Paper Holdings Ltd.:lle. Uusi linja otetaan käyttöön Shouguangissa, Shandongin maakunnassa vuoden 2005 ensimmäisellä neljänneksellä. Kauppahintaa ei julkisteta.
 
Metso Paperin toimitus sisältää laitteet hakkeenpesuun, päälinjajauhatukseen ja -lajitteluun, rejektin saostukseen ja jauhatukseen sekä massan pesuun ja valkaisuun. Toimitukseen kuuluu myös lämmöntalteenoton sisältävä höyrynerotus ja linjan ohjausjärjestelmä.
Puunkäsittelyjärjestelmän toimitus sisältää kuorinta- ja hakkeenlajitteluprosessit sekä kaksi purkaimin varustettua hakkeen varastosiiloa.
 
Uusi linja valmistaa korkealaatuista BCTMP-massaa 735 tonnia päivässä. Massa, jonka raaka-aineena on kiinalainen poppeli, käytetään kartonginvalmistukseen.
 
Shandong Chenming Paper Holdings Ltd. on Kiinan suurimpia paperintuottajia. Yhtiön paperin- ja kartonginvalmistuskapasiteetti on noin 1,5 miljoonaa tonnia vuodessa. Yhtiön A- ja B-osakkeet noteerataan Shenzhenin pörssissä.
 
Metso-konserni on prosessiteollisuuden koneiden ja järjestelmien sekä huolto- ja asiantuntijapalvelujen maailmanlaajuinen toimittaja. Konsernin ydinliiketoimintoja ovat kuitu- ja paperiteknologia (Metso Paper), kiven ja mineraalien käsittely (Metso Minerals) sekä automaatio- ja säätöteknologia (Metso Automation). Vuonna 2003 Metso-konsernin liikevaihto oli 4,3 miljardia euroa. Konsernin palveluksessa työskentelee noin 26 000 henkilöä 50 maassa. Metson osakkeet noteerataan Helsingin ja New Yorkin pörsseissä.

Jaa tämä

Metso in Twitter