Pörssitiedote maaliskuuta 26, 2004 09.35.40 ap. CET

METSON FORM 20-F -VUOSIKERTOMUS

Metson Form 20-F -vuosikertomus on rekisteröity Yhdysvaltojen Securities and Exchange Commissionille 25.3.2004. Julkaisu on saatavilla pdf-muodossa Metson internet-sivuilla, osoitteessa www.metso.com.
 
Metso-konserni on prosessiteollisuuden koneiden ja järjestelmien sekä huolto- ja asiantuntijapalvelujen maailmanlaajuinen toimittaja. Konsernin ydinliiketoimintoja ovat kuitu- ja paperiteknologia (Metso Paper), kiven ja mineraalien käsittely (Metso Minerals) sekä automaatio- ja säätöteknologia (Metso Automation). Vuonna 2003 Metso-konsernin liikevaihto oli 4,3 miljardia euroa. Konsernin palveluksessa työskentelee noin 26 000 henkilöä 50 maassa. Metson osakkeet noteerataan Helsingin ja New Yorkin pörsseissä.

Metso in Twitter