Pörssitiedote maaliskuuta 5, 2004 09.05.05 ap. CET

METSON TOIMITUKSET PAPIERS GASPÉSIALLE VIIVÄSTYVÄT

Metso Paper sai kanadalaiselta Papiers Gaspésialta vuonna 2002 tilauksen on-line superkalanteroitujen ja päällystettyjen kirjoitus- ja painopaperien valmistuslinjan uusinnasta Chandleriin, Quebeciin, Kanadaan. Uusinnan oli määrä valmistua vuoden 2004 puolivälissä. Metson saamien tietojen mukaan hankkeen toteuttaminen on tällä hetkellä pysähtynyt lisärahoitukseen liittyviin järjestelyihin. Tästä syystä Metso Paper varautuu tekemään arviolta EUR 10 miljoonan suuruisen varauksen vuoden 2004 ensimmäisen neljänneksen tulokseen.
 
Metso-konserni on prosessiteollisuuden koneiden ja järjestelmien sekä huolto- ja asiantuntijapalvelujen maailmanlaajuinen toimittaja. Konsernin ydinliiketoimintoja ovat kuitu- ja paperiteknologia (Metso Paper), kiven ja mineraalien käsittely (Metso Minerals) sekä automaatio- ja säätöteknologia (Metso Automation). Vuonna 2003 Metso-konsernin liikevaihto oli 4,3 miljardia euroa ja henkilöstön määrä noin 27 400. Metson osakkeet noteerataan Helsingin ja New Yorkin pörsseissä.

Metso in Twitter