Pörssitiedote maaliskuuta 3, 2004 02.32.01 ip. CET

STANDARD & POOR'S LASKI METSON LUOTTOLUOKITUKSIA

Luottoluokituslaitos Standard & Poor's Ratings Services on laskenut Metso-konsernin pitkäaikaisen yritysluokituksen tasolta "BBB" tasolle "BB+" ja arvioi näkymät vakaiksi. Lisäksi Metson liikkeellelaskettujen joukkovelkakirjalainojen ja EMTN-ohjelman luokitukset on laskettu tasolle "BB" tasolta "BBB". Samalla lyhytaikaisten luottojen luokitus on laskettu tasolta "A-3" tasolle "B". Kaikki luokitukset on poistettu tarkkailusta.
 
Metso-konserni on prosessiteollisuuden koneiden ja järjestelmien sekä huolto- ja asiantuntijapalvelujen maailmanlaajuinen toimittaja. Konsernin ydinliiketoimintoja ovat kuitu- ja paperiteknologia (Metso Paper), kiven ja mineraalien käsittely (Metso Minerals) sekä automaatio- ja säätöteknologia (Metso Automation). Vuonna 2003 Metso-konsernin liikevaihto oli 4,3 miljardia euroa ja henkilöstön määrä noin 27 400. Metson osakkeet noteerataan Helsingin ja New Yorkin pörsseissä.

Metso in Twitter