Pörssitiedote kesäkuuta 28, 2004 11.03.59 ap. CET

NIMITYKSIÄ METSON KONSERNIHALLINNOSSA

Eeva Mäkelä nimitetty sijoittajasuhdejohtaksi
Metso-konsernin sijoittajasuhdejohtajaksi on nimitetty KTM, CEFA Eeva Mäkelä (31). Hän vastaa Metson sijoittajasuhdetoiminnon johtamisesta ja kehittämisestä sekä sijoittajanäkökulmasta konsernin toiminnassa. Eeva Mäkelä on toiminut aiemmin Metson sijoittajasuhdepäällikkönä. Hän raportoi varatoimitusjohtaja Olli Vaartimolle.
 
Harri Nikunen tietohallinnosta ja liiketoimintainfrastruktuurista vastaavaksi johtajaksi
Metson tietohallinnosta ja liiketoimintainfrastruktuurista vastaavaksi johtajaksi on nimitetty Harri Nikunen 1.7.2004 alkaen. Hen vastuulleen tulevat liiketoimintoja tukevan IT- ja telekommunikaatioinfrastruktuurin sekä tukifunktioihin liittyvien toimintaprosessien yhtenäistäminen ja kehittäminen.
Metson tietohallinnon palvelukeskus ja taloushallinnon palvelukeskukset siirtyvät raportoimaan Harri Nikuselle ja hän toimii myös liiketoiminta-alueiden tietohallintovastaavista koostuvan Metson IT-johtoryhmän puheenjohtajana. Metso Automationin teknologia- ja liiketoiminnan kehitysjohtaja Antti Kaunonen, joka on vastannut konsernin tietohallintoasioista oman toimensa ohella, keskittyy laajentuneisiin tehtäviinsä Metso Automationissa.
Nikunen siirtyy tehtävään Metso Mineralsista, jossa hän on toiminut viimeksi Murskaus- ja seulontaliiketoimintalinjan talousjohtajana. Uudessa tehtävässään hän raportoi Olli Vaartimolle.
 
Metso-konserni on prosessiteollisuuden koneiden ja järjestelmien sekä huolto- ja asiantuntijapalvelujen maailmanlaajuinen toimittaja. Konsernin ydinliiketoimintoja ovat kuitu- ja paperiteknologia (Metso Paper), kiven ja mineraalien käsittely (Metso Minerals) sekä automaatio- ja säätöteknologia (Metso Automation). Vuonna 2003 Metso-konsernin liikevaihto oli 4,3 miljardia euroa. Konsernin palveluksessa on runsaat 26 000 henkilöä yli 50 maassa. Metson osakkeet noteerataan Helsingin ja New Yorkin pörsseissä.

Metso in Twitter