Pörssitiedote syyskuuta 15, 2004 08.02.17 ap. CET
Share to Facebook Share to Twitter Share to Twitter More...

Metso toimittaa kartonkikoneen Tonic Emballagelle Algeriaan

Metso Paper ja Metso Automation toimittavat Tonic Emballage Sarl:lle Bou-Ismailiin Algeriaan korkealaatuisia kierrätyskuitupohjaisia pakkauskartonkilaatuja tuottavan kartonkikoneen. Kone käynnistyy kesällä 2005. Tilauksen arvo on 24 miljoonaa euroa.
 
Kolme metriä leveän kartonkikoneen lisäksi toimitukseen kuuluu ohjaus- ja valvontajärjestelmä. Koneen suunnittelunopeus on 900 m/min, ja se tuottaa testlaineria, valkopintaista laineria (WTTL) sekä aallotuskartonkia. Tuotteiden neliöpaino vaihtelee 80 ja 180 g/m2 välillä.
 
Algerin alueella sijaitseva Tonic Emballage on merkittävä paperi- ja kartonkituotteiden valmistaja. Vuonna 2003 yhtiö tilasi Metso Paperilta pehmopaperikoneen, jota asennetaan parhaillaan samalle alueelle.
 
Metso-konserni on prosessiteollisuuden koneiden ja järjestelmien sekä huolto- ja asiantuntijapalvelujen maailmanlaajuinen toimittaja. Konsernin ydinliiketoimintoja ovat kuitu- ja paperiteknologia (Metso Paper), kiven ja mineraalien käsittely (Metso Minerals) sekä automaatio- ja säätöteknologia (Metso Automation). Vuonna 2003 Metso-konsernin liikevaihto oli 4,3 miljardia euroa. Konsernin palveluksessa työskentelee noin 26 000 henkilöä 50 maassa. Metson osakkeet noteerataan Helsingin ja New Yorkin pörsseissä.

Jaa tämä

Metso in Twitter