Pörssitiedote lokakuuta 18, 2005 08.45.47 ap. CET

Metso rekisteröi Form 20-F/A -raportin

 Metso-konserni on eilen toimittanut Yhdysvaltojen Securities and Exchange Commissionille Form 20-F/A -raportin, joka korvaa 30.3.2005 päivätyn 20-F -vuosikertomuksen. Raportti kertoo entistä selkeämmin U.S. GAAP:in mukaan esitettyihin tilikauden tuloksiin aiempina vuosina tehdyistä oikaisuista. Tämän johdosta myös sisäisiä kontrolleja ja valvontame­kanismeja koskevan kappaleen 15 sanamuotoa on muutettu. Form 20-F/A -raportti on saatavilla pdf-muodossa Metson internet-sivuilta, osoitteesta www.metso.com.
 
Metso on maailmanlaajuinen teknologiayhtiö, joka palvelee asiakkaita massa- ja paperiteollisuudessa, kiven- ja mineraalienkäsittelyssä, energiateollisuudessa sekä valituilla muilla teollisuudenaloilla. Metso-konsernin liikevaihto vuonna 2004 oli noin 4 mrd euroa, ja sillä on noin 22 000 työntekijää yli 50 maassa. Metson osakkeet on noteerattu Helsingin ja New Yorkin pörsseissä.
 
www.metso.com
 

Metso in Twitter