Pörssitiedote lokakuuta 25, 2005 01.59.01 ip. CET

Metso toimittaa MDF-levynvalmistuslinjan Advance Fiberille Thaimaahan

Metso Panelboard toimittaa MDF-levynvalmistuslinjan Advance Fiber Co. Ltd:lle Thaimaahan. Uusi, maaliskuussa 2007 käynnistyvä linja tulee yhtiön Tamakan-tehtaalle Karnchanaburin provinssiin. Asiakkaan pyynnöstä tilauksen arvoa ei julkisteta. Tilaus on kirjattu vuoden 2005 kolmannelle neljännekselle.
 
Metso Panelboardin toimitus sisältää kuidunkäsittely- ja kuivausjärjestelmät, sirotteluaseman ja esipuristimen. Toimitus käsittää myös 28-metrisen jatkuvatoimisen puristimen ulostuloineen. Toimitettava linja on suunniteltu pääasiassa ohuen, 2-8 mm paksuisen kuitulevyn valmistukseen.
 
Tämäntyyppisten linjojen markkina-arvo on yleensä noin 15-20 miljoonaa euroa, toimituksen laajuudesta ja tuotantomääristä riippuen.
 
Metso on maailmanlaajuinen teknologiayhtiö, joka palvelee asiakkaita massa- ja paperiteollisuudessa, kiven- ja mineraalienkäsittelyssä, energiateollisuudessa sekä valituilla muilla teollisuudenaloilla. Metso-konsernin liikevaihto vuonna 2004 oli noin 4 mrd euroa, ja sillä on noin 22 000 työntekijää yli 50 maassa. Metson osakkeet on noteerattu Helsingin ja New Yorkin pörsseissä.
 
www.metso.com
 

Metso in Twitter