Pörssitiedote lokakuuta 27, 2005 10.00.02 ap. CET

Metso toimittaa päällystyskoneen Jujo Thermal Oy:lle Kauttualle

 
Metso Paper toimittaa Kauttualla sijaitsevalle Jujo Thermal Oy:lle lämpöherkän paperin päällystyskoneen. Päällystyskone otetaan käyttöön vuoden 2006 jälkipuoliskolla. Toimituksen arvo ylittää 10 miljoonaa euroa. Tilaus on kirjattu vuoden 2005 kolmannelle neljännekselle.
 
Jujo Thermal on vähittäiskaupan ja logistiikan tarrojen lämpöherkän pintapaperin johtavia toimittajia maailmassa. Yhtiö toimittaa myös korkealaatuisia lämpöherkkiä papereita kassakuitteihin ja muihin erityiskäyttötarkoituksiin. Jujo Thermal on suomalais-japanilainen yhteisyritys, jonka omistavat Ahlstrom Oyj, Nippon Paper Industries Co. Ltd. ja Mitsui & Co., Ltd. Yhtiö perustettiin vuonna 1992 ja sen palveluksessa on 88 henkeä. Liikevaihto vuonna 2004 oli noin 56 miljoonaa euroa.
 
Metso on maailmanlaajuinen teknologiayhtiö, joka palvelee asiakkaita massa- ja paperiteollisuudessa, kiven- ja mineraalienkäsittelyssä, energiateollisuudessa sekä valituilla muilla teollisuudenaloilla. Metso-konsernin liikevaihto vuonna 2004 oli noin 4 mrd euroa, ja sillä on noin 22 000 työntekijää yli 50 maassa. Metson osakkeet on noteerattu Helsingin ja New Yorkin pörsseissä.
 
www.metso.com
 

Metso in Twitter