Pörssitiedote helmikuuta 3, 2005 08.32.31 ap. CET

Metso myy Porin kiinteistöjään

 
 
Metso on sopinut kiinteistöjensä myymisestä Porin kaupungille ja Hollming Oy:lle yhteensä noin 12 miljoonalla eurolla. Metso Oyj:n hallitus ja Porin kaupunginhallitus ovat hyväksyneet kaupan, joka vaatii vielä Porin kaupunginvaltuuston hyväksymisen. Asia käsitellään valtuuston kokouksessa 28.2.2005.
 
Myytävät kiinteistöt ovat Karjarannan teollisuustontti rakennuksineen sekä Rosenlewin vanha pääkonttori Porin kaupungin keskustassa. Metso jää Karjarannan konttoritiloihin vuokralle pitkäaikaisella sopimuksella.
 
Metso on maailmanlaajuinen teknologiayhtiö, joka palvelee asiakkaita massa- ja paperiteollisuudessa, kiven- ja mineraalienkäsittelyssä, energiateollisuudessa sekä valituissa muissa teollisuuksissa. Metso-konsernin liikevaihto vuonna 2004 oli noin 4 mrd euroa, ja sillä on noin 23 000 työntekijää yli 50 maassa. Metson osakkeet on noteerattu Helsingin ja New Yorkin pörsseissä.
 

Metso in Twitter