Pörssitiedote maaliskuuta 11, 2005 02.58.14 ip. CET

Korjaus tiedotteeseen Deutsche Bank AG:n omistuksesta Metsossa

Korjauksena Metso-konsernin aiemmin tänään klo 9.45 lähettämään pörssitiedotteeseen, tiedotteesta on korvattu sana 'lisäksi' sanoilla 'tästä osakemäärästä' kolmannen kappaleen alussa, jossa todetaan ilmoittajan äänioikeudesta. Korjatussa muodossaan tiedote kuuluu seuraavasti:
 
Metso-konserni on saanut ilmoituksen Deutsche Bank AG:n ja sen tytäryhtiöiden omistusosuuden noususta yhtiössä.
 
9.3.2005 Deutsche Bank AG ja sen tytäryhtiöt omistivat 9 801 820 kpl Metson osakkeita, joihin heillä oli määräysvalta. Tämä osakemäärä on 7,19 prosenttia Metson osakemäärästä.
 
Tästä osakemäärästä Deutsche Bank AG:lla ja sen tytäryhtiöillä on valtuutus käyttää äänioikeutta 9 189 802 osakkeella 9.3.2005. Tämä valtuutus edustaa 6,74 prosenttia Metson äänimäärästä.
 
 
Metso on maailmanlaajuinen teknologiayhtiö, joka palvelee asiakkaita massa- ja paperiteollisuudessa, kiven- ja mineraalienkäsittelyssä, energiateollisuudessa sekä valituilla muilla teollisuudenaloilla. Metso-konsernin liikevaihto vuonna 2004 oli noin 4 mrd euroa, ja sillä on noin 23 000 työntekijää yli 50 maassa. Metson osakkeet on noteerattu Helsingin ja New Yorkin pörsseissä.
 

Metso in Twitter