Pörssitiedote maaliskuuta 8, 2005 01.30.34 ip. CET
Share to Facebook Share to Twitter Share to Twitter More...

UPM-Kymmenen omistusosuus Metsossa

 
Metso-konserni on saanut ilmoituksen UPM-Kymmenen omistusosuuden vähentymisestä yhtiössä. UPM-Kymmene on ilmoituksen mukaan myynyt tänään 8.3.2005 omistamansa Metson osakkeet, kun sen aiempi omistus oli 14,6 prosenttia Metson osakkeista ja äänivallasta.
 
Metso on maailmanlaajuinen teknologiayhtiö, joka palvelee asiakkaita massa- ja paperiteollisuudessa, kiven- ja mineraalienkäsittelyssä, energiateollisuudessa sekä valituilla muilla teollisuudenaloilla. Metso-konsernin liikevaihto vuonna 2004 oli noin 4 mrd euroa, ja sillä on noin 23 000 työntekijää yli 50 maassa. Metson osakkeet on noteerattu Helsingin ja New Yorkin pörsseissä.
 

Jaa tämä

Metso in Twitter