Pörssitiedote huhtikuuta 13, 2005 02.01.04 ip. CET

Metso toimittaa painopaperikoneen Guangzhou Paperille Kiinaan

 
Metso Paper ja sen kiinalainen yhteisyritys Valmet-Xian Machinery toimittavat painopaperikoneen Guangzhou Paper Co., Ltd:lle Guangdongin maakuntaan Kiinaan. Paperintuotanto koneella alkaa vuoden 2006 toisen vuosineljänneksen aikana. Tilauksen arvoa ei julkisteta.
 
Toimitettavan paperikoneen viiran leveys on 5,3 m, ajonopeus 1 400 m/min ja se tuottaa 500 tonnia painopapereita vuorokaudessa.
 
Guangzhou Paperilla on neljä paperikonetta, joiden yhteinen vuosituotanto on 300 000 tonnia. Yhtiö on yksi Kiinan vanhimmista sanomalehtipaperintuottajista.
 
Metso on maailmanlaajuinen teknologiayhtiö, joka palvelee asiakkaita massa- ja paperiteollisuudessa, kiven- ja mineraalienkäsittelyssä, energiateollisuudessa sekä valituilla muilla teollisuudenaloilla. Metso-konsernin liikevaihto vuonna 2004 oli noin 4 mrd euroa, ja sillä on noin 22 000 työntekijää yli 50 maassa. Metson osakkeet on noteerattu Helsingin ja New Yorkin pörsseissä.
 

Metso in Twitter