Pörssitiedote toukokuuta 9, 2005 01.01.50 ip. CET

Metso toimittaa pehmopaperikoneen Laurel Hill Paperille Yhdysvaltoihin

 
Metso Paper toimittaa pehmopaperikoneen Laurel Hill Paper Co:lle Pohjois-Carolinaan Yhdysvaltoihin. Kone otetaan käyttöön yhtiön Cordovan-tehtaalla vuoden 2006 toisella neljänneksellä. Tilauksen arvoa ei julkisteta.
 
Toimitettava kone edustaa Metso Paperin uutta Advantage DCT 100 -pehmopaperikonekonseptia. Koneen viiran leveys on 2,7 metriä, ajonopeus 1 600 m/min ja päivätuotanto 80-100 tonnia korkealuokkaisia pyyhe- ja kylpyhuonepapereita.
 
Laurel Hill Paper on tuottanut ja jatkojalostanut pehmopaperityyppisiä lajeja 100-prosenttisesta kierrätysraaka-aineesta Cordovan-tehtaallaan vuodesta 1985 alkaen.
 
Metso on maailmanlaajuinen teknologiayhtiö, joka palvelee asiakkaita massa- ja paperiteollisuudessa, kiven- ja mineraalienkäsittelyssä, energiateollisuudessa sekä valituilla muilla teollisuudenaloilla. Metso-konsernin liikevaihto vuonna 2004 oli noin 4 mrd euroa, ja sillä on noin 22 000 työntekijää yli 50 maassa. Metson osakkeet on noteerattu Helsingin ja New Yorkin pörsseissä.
 

Metso in Twitter