Pörssitiedote kesäkuuta 28, 2005 03.35.59 ip. CET

Metso Paperin Bertel Karlstedt eroaa Metson palveluksesta

Metso Paperin varatoimitusjohtaja Bertel Karlstedt eroaa Metson palveluksesta 31.8.2005 siirtyäkseen toisen työnantajan palvelukseen. Ero ei aiheuta muutoksia Metso Paperin johtamisjärjestelyissä.
 
"Bertel Karlstedt on tehnyt pitkän ja ansiokkaan uran Metso Paperin palveluksessa. Haluan kiittää Berteliä Metso Paperin hyväksi tehdystä työstä ja toivottaa hänelle kaikkea hyvää uudessa tehtävässä", Metso-konsernin toimitusjohtaja Jorma Eloranta toteaa.
 
DI Bertel Karlstedt on ollut Metson palveluksessa vuodesta 1988. Maaliskuusta 2003 helmikuuhun 2005 hän toimi Metso Paperin toimitusjohtajana. Sitä aikaisemmin hän oli mm. Metso Paperin Paperikoneet-liiketoimintalinjan johtaja.
 
Metso on maailmanlaajuinen teknologiayhtiö, joka palvelee asiakkaita massa- ja paperiteollisuudessa, kiven- ja mineraalienkäsittelyssä, energiateollisuudessa sekä valituilla muilla teollisuudenaloilla. Metso-konsernin liikevaihto vuonna 2004 oli noin 4 mrd euroa, ja sillä on noin 22 000 työntekijää yli 50 maassa. Metson osakkeet on noteerattu Helsingin ja New Yorkin pörsseissä.
 

Metso in Twitter