Pörssitiedote kesäkuuta 28, 2005 09.33.46 ap. CET

Metso toimittaa energia-automaatiota UPM:n paperitehtaille Isoon-Britanniaan, Ranskaan ja Suomeen

Metso Automation toimittaa automaatiojärjestelmät UPM:n Shottonin, Chapelle Darblayn ja Rauman paperitehtaiden uusille voimalaitoksille, jotka tuottavat bioenergiaa paperitehtaiden tuotannon tarpeisiin. Shottonin ja Rauman laitokset otetaan käyttöön syksyllä 2006 ja Chapelle Darblayn laitos tammikuussa 2007.Tilausten arvoa ei julkisteta.
 
Tilatut automaatiojärjestelmät sisältävät käytönvalvontajärjestelmät, jotka auttavat voimalaitoksia toiminnan optimoinnissa. Rauman tilaus sisältää lisäksi raportointijärjestelmän tuotannon ja päästöraportoinnin valvontaan.
 
Metso on maailmanlaajuinen teknologiayhtiö, joka palvelee asiakkaita massa- ja paperiteollisuudessa, kiven- ja mineraalienkäsittelyssä, energiateollisuudessa sekä valituilla muilla teollisuudenaloilla. Metso-konsernin liikevaihto vuonna 2004 oli noin 4 mrd euroa, ja sillä on noin 22 000 työntekijää yli 50 maassa. Metson osakkeet on noteerattu Helsingin ja New Yorkin pörsseissä.
 

Metso in Twitter