Pörssitiedote tammikuuta 10, 2006 01.00.54 ip. CET

Metso toimittaa lastulevylinjan Tangshan Fortunelinn Wood Industry'lle Kiinaan

Metso Panelboard toimittaa päälaitteet Tangshan Fortunelinn Wood Industry Co., Ltd:n lastulevylinjaan Kiinaan. Linjan käyttöönotto on ajoitettu vuoden 2006 syksylle. Kaupan arvoa ei julkisteta. Tilaus on kirjattu vuoden 2005 viimeisen neljänneksen tilauskantaan.
 
Toimitus sisältää mekaaniset ja telaseulat, lastukuivurin, liimauslaitteiston, sirotteluasemat ja yksivälipuristimen ulostuloineen. Metso toimittaa myös linjan prosessiautomaation sekä asennusvalvonnan. Vastaavanlaisen toimituksen markkinahinta on yleensä noin 10 miljoonaa euroa.
 
Laitteet toimitetaan Tangshan Fortunelinnin tehtaalle Qianxiin, Hebein maakuntaan. Linjan vuosikapasiteetti tulee olemaan 100 000 m3 ja se käyttää raaka-aineena puuta.
 
Metso on kansainvälinen teknologiakonserni, jonka liikevaihto vuonna 2004 oli noin 4 miljardia euroa. Metson 22 000 työntekijää yli 50 maassa palvelevat asiakkaita massa- ja paperiteollisuudessa, kiven- ja mineraalienkäsittelyssä, energiateollisuudessa sekä valituilla muilla teollisuudenaloilla.
www.metso.com
 

Metso in Twitter