Pörssitiedote lokakuuta 9, 2006 03.16.08 ip. CET

Standard & Poor's nosti Metson yritysluottoluokituksen tasolle BBB-

Standard & Poor's nosti Metson yritysluottoluokituksen tasolle BBB-
 
Luottoluokituslaitos Standard & Poor's Ratings Services on nostanut Metso-konsernin pitkäaikaisen yritysluokituksen tasolta BB+ tasolle BBB- ja lyhytaikaisen luokituksen tasolta B tasolle A-3. Metson liikkeeseen laskemien velkakirjalainojen luokitusta on nostettu tasolta BB tasolle BB+. Luokitusta koskevat näkymät arvioidaan vakaiksi.
 
 
Metso on kansainvälinen teknologiakonserni, jonka liikevaihto vuonna 2005 oli noin 4,2 miljardia euroa. Metson 22 000 työntekijää yli 50 maassa palvelevat asiakkaita massa- ja paperiteollisuudessa, kiven- ja mineraalienkäsittelyssä, energiateollisuudessa sekä valituilla muilla teollisuudenaloilla.
www.metso.com
 
Lisätietoja antaa:
Pekka Hölttä, rahoitusjohtaja, puh. 020 484 3195
Johanna Sintonen, sijoittajasuhdejohtaja, puh. 040 530 0778

Metso in Twitter