Pörssitiedote marraskuuta 3, 2006 02.01.26 ip. CET

Metso Minerals Industries, Inc. on saanut asiakirjojen luovutusvaatimuksen Yhdysvaltojen oikeusministeriöltä

Metso Minerals Industries, Inc., joka on osa Metso-konserniin kuuluvaa Metso Minerals liiketoiminta-aluetta,  on saanut Yhdysvaltojen oikeusministeriön (Department of Justice) Antitrust Divisioonan asiakirjojen luovutusvaatimuksen, jossa Metso Minerals Industries, Inc:a pyydetään toimittamaan viranomaisille tiettyjä asiakirjoja. Asiakirjojen luovutusvaatimus liittyy viranomaisten tutkimukseen mahdollisista kilpailuoikeudellisten säännösten rikkomuksista kivenmurskaus- ja seulontalaitteita valmistavan teollisuuden piirissä. Metso aikoo tässä asiassa toimia  täydessä yhteistyössä Yhdysvaltain oikeusministeriön kanssa.
 
 
Metso on kansainvälinen teknologiakonserni, jonka liikevaihto vuonna 2005 oli noin 4,2 miljardia euroa. Metson 22 000 työntekijää yli 50 maassa palvelevat asiakkaita massa- ja paperiteollisuudessa, kiven- ja mineraalienkäsittelyssä, energiateollisuudessa sekä valituilla muilla teollisuudenaloilla.
www.metso.com
 
 
Lisätietoja antavat:
Aleksanteri Lebedeff, lakiasiainjohtaja, Metso-konserni, puh. 0204 84 3240
 

Metso in Twitter