Pörssitiedote joulukuuta 14, 2006 12.13.30 ip. CET

Metso investoi 15 miljoonaa euroa paperikoneiden telojen toimituskapasiteetin vahvistamiseen

Metso Paper investoi paperikoneiden telojen valmistuskapasiteetin kehittämiseen ja rakentaa Jyväskylän Rautpohjaan uuden valmistuslinjan isojen, pitkien valujen tekemiseen. Investoinnin arvo on noin 15 miljoonaa euroa. Uusi linja mahdollistaa jopa 12-metristen telojen valmistuksen. Samalla valmistusprosessin toimitusvarmuus ja työturvallisuus paranevat.
 
Uusien, leveiden paperikoneiden kysyntä on viime vuosina kehittynyt myönteisesti. Uusinvestointien lisäksi teloja tarvitaan käytössä olevien koneiden kunnossapidossa ja uudistamisissa. Telat ovat yksi paperikoneen vaativimmista komponenteista, ja Metso Paper on kehittänyt pitkäjänteisesti Rautpohjan tehtaan valmistusosaamista ja konekantaa telavalmistuksen tarpeisiin.
 
 
Metso on kansainvälinen teknologiakonserni, jonka liikevaihto vuonna 2005 oli noin 4,2 miljardia euroa. Metson 23 000 työntekijää yli 50 maassa palvelevat asiakkaita massa- ja paperiteollisuudessa, kiven- ja mineraalienkäsittelyssä, energiateollisuudessa sekä valituilla muilla teollisuudenaloilla.
www.metso.com
 
 
Lisätietoja antavat:
Jorma Lusma, tuotantojohtaja, Metso Paper, puh. 0204 82 7001
Erkki Rytky, tuotannon kehitysjohtaja, Metso Paper, puh. 0204 82 6300
 
 
.

Metso in Twitter