Pörssitiedote joulukuuta 18, 2006 02.32.09 ip. CET

Metso toimittaa murskauslaitteistoa Agregados del Caribelle Hondurasiin

Metso Minerals toimittaa murskauslaitteistoa Agregados del Cariben S. Pedro Sula
-louhokseen Hondurasiin. Toimitus valmistuu tammikuussa 2008. Tilauksen arvo on noin 9 miljoonaa euroa.
 
Tilaus käsittää murskaus-, seulonta- ja lajittelulaitoksen, jossa on esivaiheen leukamurskain, kuusi kartiomurskainta, kolme seulaa, hiekankäsittely- ja luokitusyksiköt, kirkastajasakeutin, runsaan kilometrin mittainen hihnakuljetin, tukirakenteet, sähkö- ja automaatiolaitteet, sekä laitteisiin liittyvät asennus- ja käynnistyspalvelut.
 
Uusi laitos pystytetään S. Pedro Sula -louhokseen, joka sijaitsee lähellä Puerto Cortesin kaupunkia Hondurasissa. Laitos palvelee lähes yksinomaan Yhdysvaltojen markkinoita. Käynnistyttyään laitos voi tuottaa tuhat tonnia mursketta tunnissa. Arvioitu vuosittainen tuotanto on kolme miljoonaa tonnia mursketta.
 
Agregados del Caribe on American Aggregatesin tytäryhtiö.
 
Metso on kansainvälinen teknologiakonserni, jonka liikevaihto vuonna 2005 oli noin 4,2 miljardia euroa. Metson 22 000 työntekijää yli 50 maassa palvelevat asiakkaita massa- ja paperiteollisuudessa, kiven- ja mineraalienkäsittelyssä, energiateollisuudessa sekä valituilla muilla teollisuudenaloilla.
www.metso.com
 
Lisätietoja antavat (englanniksi):
Luis Santos, johtaja, Murskaus- ja seulonta -liiketoimintalinja, Metso Minerals,
puh. +351 91 721 6860
Jack Marmet, johtaja, globaalit toiminnot, Metso Minerals, puh. +33 3 8539 6300

Metso in Twitter