Pörssitiedote huhtikuuta 12, 2006 10.00.34 ap. CET

Metso toimittaa laitteita Pfleidererin MDF-linjaan Puolaan

 
Metso Panelboard toimittaa laitteita Pfleiderer MDF Sp.z.o.o.:n kuitulevylinjaan Grajewossa, Puolassa. Tuotanto uudella linjalla käynnistyy vuoden 2007 puolivälissä. Tilauksen arvo on 20 miljoonaa euroa, ja se on kirjattu Metso Panelboardille ensimmäisen neljänneksen tilauskantaan.
 
Toimitus sisältää tukinkäsittelylaitteet syöttöön ja kuorintaan, laitteet lastunpuhdistukseen, kapasiteetiltaan 28 t/h-tehoiseen kuidutukseen, liimaukseen, 2-vaiheiseen kuivaukseen ja seulontaan sekä tehtaan 66 MW energialaitoksen, joka palvelee myös tehtaan nykyistä levylinjaa. Metso toimittaa myös linjan asennus- ja käynnistysvalvonnan.
 
Saksalainen Pfleiderer on yksi maailman suurimpia huonekaluteollisuuden lastulevynvalmistajia. Tällä hetkellä yrityksellä on 11 tehdasta Euroopassa ja 8 Pohjois-Amerikassa. Pfleidererin tehdas Grajewossa on Puolan suurimpia huonekalulevyn ja vanerin valmistajia.
 
Metso on kansainvälinen teknologiakonserni, jonka liikevaihto vuonna 2005 oli noin 4,2 miljardia euroa. Metson 22 000 työntekijää yli 50 maassa palvelevat asiakkaita massa- ja paperiteollisuudessa, kiven- ja mineraalienkäsittelyssä, energiateollisuudessa sekä valituilla muilla teollisuudenaloilla.
www.metso.fi
 
 
Lisätietoja antavat:
 
Stefan Mikaelsson, yksikönjohtaja, puristin- ja energiadivisioona, Metso Panelboard, puh. +49 511 58979 117
Paul-Erik Toivo, markkinointi- ja viestintäjohtaja, Metso Panelboard, puh. 040 821 3737
Tuula Schreurs, taloustiedottaja, sijoittajasuhteet, Metso-konserni, puh. 0204 84 3211
 

Metso in Twitter