Pörssitiedote huhtikuuta 4, 2006 10.00.32 ap. CET

Metso toimittaa pehmopaperikoneen Augusta Tissuelle Yhdysvaltoihin

 
Metso Paper toimittaa pehmopaperikoneen Yhdysvaltoihin Augusta Tissue Mill LLC -yhtiölle. Kone asennetaan yhtiön Augustassa, Georgian osavaltiossa sijaitsevaan tehtaaseen. Tuotanto alkaa vuodenvaihteessa 2006-2007. Tilauksen arvo on alle 10 miljoonaa euroa.
Toimitettavan Advantage DCT 100 -pehmopaperikoneen viiran leveys on 2,7 m ja ajonopeus 1 600 m/min ja se tuottaa 73-91 tonnia päivässä korkealuokkaisia pyyhe- ja kylpyhuonepapereita, joiden raaka-aineena on kierrätyskuitu.
 
Augusta Tissue on uusi tulokas pehmopaperiliiketoiminnassa. Sen tehdas sijaitsee Ponderosan vanhan kierrätysmassatehtaan vieressä Augustassa.
 
Metso on kansainvälinen teknologiakonserni, jonka liikevaihto vuonna 2005 oli noin 4,2 miljardia euroa. Metson 22 000 työntekijää yli 50 maassa palvelevat asiakkaita massa- ja paperiteollisuudessa, kiven- ja mineraalienkäsittelyssä, energiateollisuudessa sekä valituilla muilla teollisuudenaloilla.
www.metso.com
 

Metso in Twitter