Pörssitiedote toukokuuta 15, 2006 01.00.26 ip. CET

Metso toimittaa paperikoneen Anhui Shanyingille Kiinaan

Metso Paper toimittaa paperikoneen Anhui Shanying Paper Industry Co., Ltd:lle Kiinaan. Kone käynnistyy vuoden 2008 ensimmäisellä neljänneksellä ja sen vuosituotanto on 180 000 tonnia. Tilauksen arvo on lähes 50 miljoonaa euroa.
 
Tilaus sisältää täydellisen paperikoneen sekä apu- ja lisälaitteita. Metso Automation toimittaa koneautomaation ja laadunvalvontajärjestelmät, sekä paperikoneen ja massalinjan prosessinohjausjärjestelmät. Uuden PK 2 -koneen viiranleveys on 6 050 mm ja rakennenopeus 1 600 m/min.
 
Anhui Shanying Paper Industry sijaitsee Maanshanin kaupungissa Anhuin maakunnassa, noin 300 km Shanghaista länteen. Yhtiö on Anhuin maakunnan suurin paperin ja kartongin valmistaja. Se tuottaa vuosittain 500 000 tonnia kraftlainerikartonkia.
 
Metso on kansainvälinen teknologiakonserni, jonka liikevaihto vuonna 2005 oli noin 4,2 miljardia euroa. Metson 22 000 työntekijää yli 50 maassa palvelevat asiakkaita massa- ja paperiteollisuudessa, kiven- ja mineraalienkäsittelyssä, energiateollisuudessa sekä valituilla muilla teollisuudenaloilla.
www.metso.com
 

Metso in Twitter