Pörssitiedote elokuuta 8, 2006 10.01.11 ap. CET

Metso uudistaa Guangzhou Paperin paperikoneen Kiinassa

Metso uudistaa Guangzhou Paperin paperikoneen Kiinassa
 
Metso Paper uudistaa kiinalaisen, Guangdongin maakunnassa sijaitsevan Guangzhou Paper Co. Ltd:n sanomalehtipaperikone PK 8:n. Uudistus valmistuu vuoden 2007 puolivälissä ja sen arvo on 15 miljoonaa euroa.
 
Metson toimitus käsittää koneen viiraosan muutoksen, puristin- ja kuivausosien modernisoinnin sekä uuden softkalanterin. Paperikoneen viiran leveys on 8,7 metriä, suunnittelunopeus 1 100 m/min ja se tuottaa yli 500 tonnia sanomalehtipaperia vuorokaudessa.
 
Guangzhou Paper on yksi Kiinan vanhimmista sanomalehtipaperin tuottajista. Yhtiö oli Metso Paperin ensimmäinen paperikoneasiakas Kiinassa 50 vuotta sitten. Guangzhou Paperilla on viisi sanomalehtipaperikonetta, joiden yhteenlaskettu tuotantokapasiteetti on 470 000 tonnia vuodessa.
 
Metso on kansainvälinen teknologiakonserni, jonka liikevaihto vuonna 2005 oli noin 4,2 miljardia euroa. Metson 22 000 työntekijää yli 50 maassa palvelevat asiakkaita massa- ja paperiteollisuudessa, kiven- ja mineraalienkäsittelyssä, energiateollisuudessa sekä valituilla muilla teollisuudenaloilla.
www.metso.com
 
Lisätietoja antaa:
Myynti- ja markkinointijohtaja Sakari Häyrynen, Paperit ja kartongit -liiketoimintalinja, Metso Paper, puh. 040-563 3742

Metso in Twitter