Pörssitiedote elokuuta 1, 2006 02.02.12 ip. CET

Nimitys Metson konsernihallinnossa

 
KTM Kalle Reponen, 40, on nimitetty 14.8.2006 alkaen Metson konsernihallintoon strategiasuunnittelusta ja yrityskaupoista vastaavaksi johtajaksi (Senior Vice President, Strategy and M&A). Hän raportoi toimitusjohtaja Jorma Elorannalle.
 
Reponen siirtyy Metsoon MCF Corporate Finance Oy:stä, jossa hän on ollut partneri ja Helsingin toimiston päällikkö. Hän on aikaisemmin toiminut mm. johtajana Nordea Corporate Financessa (Head of Capital Goods and Basic Materials Sector) ja Wärtsilä Oyj:n kehitys- ja rahoitusjohtajana.
 
Metso on maailmanlaajuinen teknologiayhtiö, joka palvelee asiakkaita massa- ja paperiteollisuudessa, kiven- ja mineraalienkäsittelyssä, energiateollisuudessa sekä valituilla muilla teollisuudenaloilla. Metso-konsernin liikevaihto vuonna 2004 oli noin 4 mrd euroa, ja sillä on noin 22 000 työntekijää yli 50 maassa. Metson osakkeet on noteerattu Helsingin ja New Yorkin pörsseissä.

Metso in Twitter