Pörssitiedote elokuuta 1, 2006 02.02.12 ip. CET
Share to Facebook Share to Twitter Share to Twitter More...

Nimitys Metson konsernihallinnossa

 
KTM Kalle Reponen, 40, on nimitetty 14.8.2006 alkaen Metson konsernihallintoon strategiasuunnittelusta ja yrityskaupoista vastaavaksi johtajaksi (Senior Vice President, Strategy and M&A). Hän raportoi toimitusjohtaja Jorma Elorannalle.
 
Reponen siirtyy Metsoon MCF Corporate Finance Oy:stä, jossa hän on ollut partneri ja Helsingin toimiston päällikkö. Hän on aikaisemmin toiminut mm. johtajana Nordea Corporate Financessa (Head of Capital Goods and Basic Materials Sector) ja Wärtsilä Oyj:n kehitys- ja rahoitusjohtajana.
 
Metso on maailmanlaajuinen teknologiayhtiö, joka palvelee asiakkaita massa- ja paperiteollisuudessa, kiven- ja mineraalienkäsittelyssä, energiateollisuudessa sekä valituilla muilla teollisuudenaloilla. Metso-konsernin liikevaihto vuonna 2004 oli noin 4 mrd euroa, ja sillä on noin 22 000 työntekijää yli 50 maassa. Metson osakkeet on noteerattu Helsingin ja New Yorkin pörsseissä.

Jaa tämä

Metso in Twitter