Pörssitiedote lokakuuta 3, 2007 03.15.00 ip. CET

Metso ja Petrobras solmineet pitkän aikavälin puitesopimuksen

Metso Automation ja brasilialainen Petrobras ovat kesäkuussa solmineet pitkän aikavälin puitesopimuksen REVAP-jalostamon automaation modernisoimisesta. Sopimus käsittää automaatiojärjestelmiä ja ratkaisuja sekä niihin liittyviä palveluja. Toimitukset ajoittuvat seuraavan viiden vuoden jaksolle. Sopimuksen kokonaisarvo ylittää 12 miljoonaa euroa.
 
Modernisointiprojektilla laajennetaan jalostamolle aiemmin asennettua automaatiojärjestelmäkantaa ja sen kapasiteettia. Esimerkiksi johdotettujen prosessiliitäntöjen määrää kasvaa yli 20 000 liitynnällä. Modernisoinnin tavoitteena on täyttää Brasilian hallituksen bensiinille asettamat uudet ympäristövaatimukset.
 
REVAP-jalostamon päätuotteita ovat bensiini, diesel, lentopetroli ja nestekaasu sekä asfaltti ja rikki. Jalostamo sijaitsee São José dos Camposissa, São Paulon osavaltiossa, Brasiliassa.
 
Metso on kansainvälinen teknologiakonserni, jonka liikevaihto vuonna 2006 oli noin 5 miljardia euroa. Metson yli 26 000 työntekijää yli 50 maassa palvelevat asiakkaita massa- ja paperiteollisuudessa, kiven- ja mineraalienkäsittelyssä, energiateollisuudessa sekä valituilla muilla teollisuudenaloilla.
www.metso.com
 
Lisätietoja (englanniksi):
Gilberto Gomes, Sales & Services Manager, Process Automation Systems -liiketoimintalinja, Metso Automation, puh. +55 15 9789 8122
 

Metso in Twitter