Pörssitiedote lokakuuta 3, 2007 11.30.00 ap. CET

Metso toimittaa murskaus- ja seulontalaitteistoa Odebrechtille Angolaan ja Venezuelaan

Metso Minerals toimittaa murskaus- ja seulontalaitteistoa Construtora Norberto Odebrecht S.A.:n kahteen projektiin: infrastruktuurihankkeisiin Luandaan Angolaan ja Tocoman patohankkeeseen Caroní-joelle Venezuelaan. Toimitukset valmistuvat vuoden 2007 viimeisen neljänneksen aikana. Tilausten yhteenlaskettu arvo on noin 9 miljoonaa euroa. Tilaukset on kirjattu Metson kolmannen neljänneksen tilauskantaan.
 
Angolan toimitus sisältää kokonaisen murskauslaitoksen, johon kuuluu murskaimia, seuloja, syöttimiä ja kuljetinhihna. Murskauslaitosta käytetään useissa Odebrechtin infrastruktuurihankkeissa Angolassa ja se voi tuottaa 450 tonnia mursketta tunnissa.
 
Myös Venezuelan toimitus sisältää kokonaisen murskauslaitoksen, johon kuuluu murskaimia, seuloja, tärysyöttimiä ja pitkän matkan kuljetinratkaisu sekä pystytyksen valvonta. Murskauslaitosta käytetään vesivoimalan padon rakennustöissä. Voimala käy täydellä teholla vuonna 2013.
 
Construtora Norberto Odebrecht S.A. on yksi Latinalaisen Amerikan suurimmista maarakennusyhtiöstä ja sen liikevaihto oli 8,6 miljardia euroa vuonna 2006. Odebrect työllistää noin 30 000 henkilöä ja sillä on liiketoimintaa Etelä-Amerikassa, Väli-Amerikassa ja Karibialla, Pohjois-Amerikassa, Afrikassa, Lähi-idässä ja Euroopassa.
 
 
Metso on kansainvälinen teknologiakonserni, jonka liikevaihto vuonna 2006 oli noin 5 miljardia euroa. Metson yli 26 000 työntekijää yli 50 maassa palvelevat asiakkaita massa- ja paperiteollisuudessa, kiven- ja mineraalienkäsittelyssä, energiateollisuudessa sekä valituilla muilla teollisuudenaloilla.
www.metso.com
 
 
Lisätietoja (englanniksi):
 
João Ney Colagrossi, johtaja, Etelä-Amerikka, Construction-liiketoimintalinja, Metso Minerals, puh. +55 15 2102 1301
 
Dionísio Covolo, päällikkö, Etelä-Amerikka, Construction-liiketoimintalinja, Metso Minerals, puh. +55 15 2102 1533
 
 
 

Metso in Twitter