Pörssitiedote marraskuuta 30, 2007 02.30.00 ip. CET

Metso avasi prosessiteknologiakeskuksen Etelä-Amerikassa

Metso Minerals on avannut uuden prosessiteknologiakeskuksen Sorocabassa, São Paulon osavaltiossa, Brasiliassa. Keskuksella Metso laajentaa maailmanlaajuista osaamispohjaansa prosessiteknologiassa ja tukevoittaa nykyistä konsulttipalvelujen tarjontaansa. Keskus tekee tutkimus- ja kehitystyötä ja tarjoaa testauspalveluja Etelä-Amerikan kaivosalan ja maarakennuksen markkinoille.
 
Prosessiteknologia on kilpailuvaltti Metso Mineralsin kaivosalan ja maarakennuksen tuotevalikoimassa. Keskuksen viiden teknisen asiantuntijan vastuulla olevat prosessilaboratorio ja testauslaitos on varusteltu asianmukaisin laittein ja instrumentein. Prosessiteknologiakeskus on syntynyt Metso Mineralsin ja tunnetun tutkimuslaitoksen, Julius Kruttschnitt Mineral Research Centerin yhteistyönä. Julius Kruttschnitt Mineral Research Center toimii Australian Brisbanessa, missä sijaitsee myös yksi Metso Mineralsin prosessiteknologiakeskuksista. Uusi keskus toimittaa Metso Mineralsin asiakkaille palveluja ja prosessiratkaisuja ja kehittää uusia tuoteprototyyppejä.
 
Prosessiteknologiakeskuksella Metso haluaa vastata kehittyvään markkinatilanteeseen, jossa asiakkaat edellyttävät toimittajiltaan yhä erikoistuneempia konsulttipalveluja sekä tutkimusta ja tuotekehitystä.
 
Metso on kansainvälinen teknologiakonserni, jonka liikevaihto vuonna 2006 oli noin 5 miljardia euroa. Metson yli 26 000 työntekijää yli 50 maassa palvelevat asiakkaita massa- ja paperiteollisuudessa, kiven- ja mineraalienkäsittelyssä, energiateollisuudessa sekä valituilla muilla teollisuudenaloilla.
www.metso.com
 
Lisätietoja antavat (englanniksi):
João Ney Prado Colagrossi, johtaja, Mining-liiketoimintalinja, Etelä-Amerikka, Metso Minerals, puh. + 55 15 2102 1311
Walter Valery, prosessiteknologiajohtaja, Aasian ja Tyynen meren alue ja Etelä-Amerikka, Metso Minerals, puh. +61 7 3623 2961 

Metso in Twitter