Pörssitiedote joulukuuta 4, 2007 03.00.00 ip. CET

Metso kasvattaa valmistuskapasiteettiaan Kiinassa

Metso Minerals kasvattaa valmistuskapasiteettiaan Tianjinin tehtaallaan Kiinassa 5 miljoonan euron investoinnilla. Investointi kaksinkertaistaa Tianjinin tehtaan kapasiteetin, minkä ansiosta siitä tulee globaalisti merkittävä pienten yksikkömurskainten valmistaja.  Lisäksi investointi vapauttaa kapasiteettia suurten ja erikoismurskainten valmistukseen Metso Mineralsin muilla tuotantolaitoksilla. Näin Metso Minerals pystyy vastaamaan paremmin maailmanlaajuisesti kasvaneeseen murskaus- ja seulontaratkaisujen kysyntään.
 
Metso Minerals rakentaa Tianjiniin uuden tuotantolaitoksen ja varaston sekä uudistaa nykyistä tehdasrakennusta ja tuotantolaitteistoa. Vuoden 2008 loppuun mennessä valmistuva laajennus on osa Metson kannattavan kasvun strategiaa. Aasian ja muiden kehittyvien markkinoiden infrastruktuurirakentamisen korkeasuhdanne näkyy Metson kaivos- ja maarakennuslaitteiden ja palvelujen kasvavana kysyntänä. Metson tavoitteena on vastata asiakkaiden tarpeisiin vahvistamalla läsnäoloaan, osaamistaan ja toimituskapasiteettiaan kasvavilla markkinoilla.
 
Metso Minerals on hiljattain investoinut 5 miljoonaa euroa valmistukseen sekä tutkimus- ja tuotekehitys- ja toimistotilojen laajennukseen Tampereella, ja 5 miljoonaa dollaria uuteen valmistusyksikköön Columbiassa, Yhdysvalloissa. Tampereen yksikkö on erikoistunut suurten ja räätälöityjen murskainten ja liikuteltavien murskauslaitosten valmistukseen, ja sen tutkimus- ja tuotekehitystoiminnot palvelevat Metso Mineralsin maailmanlaajuista murskaintuotantoa. Columbian tehdas palvelee Yhdysvaltain markkinoiden kasvavaa liikuteltavien murskauslaitosten kysyntää.
 
Metso on kansainvälinen teknologiakonserni, jonka liikevaihto vuonna 2006 oli noin 5 miljardia euroa. Metson yli 26 000 työntekijää yli 50 maassa palvelevat asiakkaita massa- ja paperiteollisuudessa, kiven- ja mineraalienkäsittelyssä, energiateollisuudessa sekä valituilla muilla teollisuudenaloilla.
www.metso.com
 
Lisätietoja antaa:
Johtaja Jouni Salo, Construction-liiketoimintalinja, Metso Minerals,
puh. +1 803 873 2041 (USA)
 
 

Metso in Twitter