Pörssitiedote joulukuuta 19, 2007 09.30.00 ap. CET

Metso Minerals aloitti yhteistyön Euroopan logistiikkaratkaisuissa

Metso Minerals on solminut viisivuotisen sopimuksen SKF Logistics Servicesin kanssa vara- ja kulutusosien logistiikka- ja varastointitoiminnoista Euroopan maarakennusmarkkinoilla. Yhteistyöllä Metso Minerals tavoittelee parempaa saatavuutta ja nopeampia vasteaikoja vara- ja kulutusosille, sekä korkeampaa asiakastyytyväisyyttä.
 
SKF Logistics Servicesin hallinnoima uusi jakelukeskus Tongerenissa Belgiassa aloittaa toimintansa vuoden 2008 ensimmäisellä neljänneksellä. Keskus tukee lähinnä Metso Mineralsin keskieurooppalaisia maarakennusasiakkaita. Jakelukeskukset Tampereella ja Ranskan Mâconissa palvelevat jatkossakin Metso Mineralsin asiakkaita näissä maissa.
 
Osien logistiikka on tärkeä osa Metso Mineralsin asiakaspalvelun toimitusketjua. Nyt solmitun sopimuksen mukaan SKF Logistics Services ottaa vastuun varastotoiminnoista, keräyksestä ja pakkauksesta. Metso Minerals hoitaa edelleen itse tilausten ja inventaarioiden hallinnoinnin ja teknisen tuotetuen.
 
SKF Logistics Services tuottaa varastointi-, kuljetus- ja pakkauspalveluja useille eri toimialoille maailmanlaajuisesti. Yrityksellä on noin 1000 työntekijää.
 
Metso on kansainvälinen teknologiakonserni, jonka liikevaihto vuonna 2006 oli noin 5 miljardia euroa. Metson yli 26 000 työntekijää yli 50 maassa palvelevat asiakkaita massa- ja paperiteollisuudessa, kiven- ja mineraalienkäsittelyssä, energiateollisuudessa sekä valituilla muilla teollisuudenaloilla.
www.metso.com
 
Lisätietoja antaa:
johtaja Lauri Nissilä, Logistiikka- ja Inventaariohallinta, Metso Minerals,
puh. 040 596 6693
 

Metso in Twitter