Pörssitiedote joulukuuta 21, 2007 12.30.00 ip. CET

Metso toimittaa kaustisointilaitoksen uudistuksen Mondille Venäjälle

Metso Paper toimittaa kaustisointilaitoksen uudistuksen Mondin Syktyvkarin tehtaalle Venäjälle. Uudistuksen myötä laitoksen kapasiteetti nousee 8 200 kuutiometriin valkolipeää päivässä, energiankäyttö tehostuu ja päästöt vähenevät. Laitteet toimitetaan marraskuussa 2008. Tilauksen arvo on 23 miljoonaa euroa.
 
Uudistus käsittää laitoksen perussuunnittelun, putkisto- ja laitesijoittelusuunnittelun, kaustisointilaitteet, sakan saostuslingon, valkolipeän suodatuksen, meesan saostuksen ja uuden FLS-meesauunin.
 
Mondi on johtava kansainvälinen paperi- ja pakkausalan konserni, jonka 112 toimipistettä 34 maassa työllistävät yhteensä 34 000 henkilöä. Mondi on yksi maailman johtavia puuvapaitten päällystämättömien papereiden valmistajia.
 
Metso on kansainvälinen teknologiakonserni, jonka liikevaihto vuonna 2006 oli noin 5 miljardia euroa. Metson yli 26 000 työntekijää yli 50 maassa palvelevat asiakkaita massa- ja paperiteollisuudessa, kiven- ja mineraalienkäsittelyssä, energiateollisuudessa sekä valituilla muilla teollisuudenaloilla.
www.metso.com
 
Lisätietoja lehdistölle (ruotsiksi tai englanniksi):
Sven-Arne Damlin, johtaja, kaustisointi, Metso Paper, puh. +46 70 3952 700
 
Lisätietoja sijoittajille:
Johanna Sintonen, sijoittajasuhdejohtaja, Metso-konserni, puh. 020 484 3253
 
 
 
Metso Oyj
 
 
Olli Vaartimo
varatoimitusjohtaja
 
 
 
Kati Renvall
viestintäjohtaja
 
 
jakelu:
Helsingin Pörssi
Tiedotusvälineet
www.metso.com
 

Metso in Twitter