Pörssitiedote joulukuuta 27, 2007 02.00.00 ip. CET

Metso uusii Shouguang Chenmingin PK 5:n automaation Kiinassa

Metso Automation toimittaa automaatioratkaisun Shouguang Chenmingin tehtaalle päällystettyä taidepainopaperia valmistavalle PK 5 tuotantolinjalle. Tehdas sijaitsee Shouguangisssa, Shandongin maakunnassa. Automaatiotilauksen arvo on lähes 10 miljoonaa euroa. Tuotantolinja käynnistyy vuoden 2008 puolivälissä.
 
Metso Automationin toimitukseen sisältyy paperikoneen koneohjauksen uusiminen sekä päällystyskoneen ja superkalanterin kone- ja prosessiohjaukset. Toimitukseen kuuluu myös rullaimen ja rullakuljettimien koneohjaukset. Nämä ohjaukset toteutetaan uudella metsoDNA-sovellusverkolla. Toimitukseen sisältyvät myös poikki- ja konesuuntaiset laatusäädöt, kaksi uutta paperiradan laatua mittaavaa skanneria ja toimilaite paperiradan kosteuden säätämiseen.
 
Metso Automationin hallinnoima projekti käsittää lisäksi sähkö-, pneumatiikka- ja hydrauliikkalaitteet sekä tarvittavat suunnittelutyöt.
 
Shouguang Chenmingin kuuluu Shandong Chenming Holding Ltd -konserniin, jonka vuosittainen tuotantokapasiteetti on noin 3,5 miljoonaa tonnia paperia. Shandong Chenming on yksi Kiinan suurimmista paperintuottajista.
 
Metso on kansainvälinen teknologiakonserni, jonka liikevaihto vuonna 2006 oli noin 5 miljardia euroa. Metson yli 26 000 työntekijää yli 50 maassa palvelevat asiakkaita massa- ja paperiteollisuudessa, kiven- ja mineraalienkäsittelyssä, energiateollisuudessa sekä valituilla muilla teollisuudenaloilla.
www.metso.com
 
Lisätietoja antaa:
Myyntipäällikkö Viljo Saarinen, Pulp and Paper Systems, Metso Automation,
puh. 040 543 4757
 

Metso in Twitter