Pörssitiedote joulukuuta 17, 2007 02.30.00 ip. CET

Metson SEC-rekisteröinti ja -raportointivelvollisuudet ovat päättyneet

Metso toimitti 17.9.2007 Yhdysvaltain Securities and Exchange Comissionile (SEC) Form 15F-dokumentin lopettaakseen kohdan 12(g) mukaisen rekisteröintinsä ja Yhdysvaltain arvopaperimarkkinalainsäädännön (Exchange Act) kohtien 13(a) ja 15(d) mukaiset raportointivelvollisuutensa. Form 15F-dokumentin toimittamista alkanut 90 päivän odotusaika on nyt kulunut, ja Metson raportointivelvollisuudet ovat päättyneet tänään 17.12.2007.
 
Raportointivelvollisuuden päättymisen jälkeen Metso julkaisee edelleen Internet-sivuillaan (www.metso.com) englanninkielellä materiaalin, jonka Suomen laki velvoittaa julkaistavaksi, tai jota sen ensisijaisella kaupankäyntimarkkinalla edellytetään julkaistavaksi tai jaettavaksi arvopapereiden haltijoille.
 
SEC-rekisteröinnin päättymisen ja 17.9.2007 tapahtuneen New Yorkin pörssistä poistumisen jälkeen Metsolla on edelleen ADR-ohjelma Bank of New Yorkin kanssa, ja Metson ADS-osaketalletustodistukset ovat suorakaupan (OTC) kohteena Yhdysvalloissa kaupankäyntitunnuksella "MXCYY". Kaupankäynti Metson osakkeilla jatkuu Helsingin pörssissä.
 
Metso on kansainvälinen teknologiakonserni, jonka liikevaihto vuonna 2006 oli noin 5 miljardia euroa. Metson yli 26 000 työntekijää yli 50 maassa palvelevat asiakkaita massa- ja paperiteollisuudessa, kiven- ja mineraalienkäsittelyssä, energiateollisuudessa sekä valituilla muilla teollisuudenaloilla.
www.metso.com
 
Lisätietoja antavat:
Pekka Hölttä, rahoitusjohtaja, Metso-konserni, puh. 020 484 3195
Johanna Sintonen, sijoittajasuhdejohtaja, Metso-konserni, puh. 020 484 3253
 
 
Metso Oyj
 
 
Olli Vaartimo
varatoimitusjohtaja
 
 
 
Kati Renvall
viestintäjohtaja
 
 
 
jakelu:
Helsingin Pörssi
New York Stock Exchange
Tiedotusvälineet
www.metso.com
 
 
 

Metso in Twitter