Pörssitiedote maaliskuuta 30, 2007 11.04.35 ap. CET

Metsolle suuri venttiilitilaus Qatarista

Metso Automation on saanut venttiilitilauksen japanilaisen Chiyodan ja ranskalaisen Technipin muodostamalta yhteisyritykseltä (CTJV). Tilauksen arvo on yli 10 miljoonaa euroa ja se on suurin yksittäinen venttiilitilaus yhtiön historiassa.
 
Metso Automation toimittaa automaattisia sulkuventtiileitä CTJV:lle, joka vastaa suuresta öljy- ja kaasuprojektista Qatarissa.
 
Metso on kansainvälinen teknologiakonserni, jonka liikevaihto vuonna 2006 oli noin 5 miljardia euroa. Metson 25 500 työntekijää yli 50 maassa palvelevat asiakkaita massa- ja paperiteollisuudessa, kiven- ja mineraalienkäsittelyssä, energiateollisuudessa sekä valituilla muilla teollisuudenaloilla.
www.metso.com
 
Lisätietoja antaa:
Mikko Koivistoinen, myyntipäällikkö, Metso Automation, puh. +81 90 1428 0763
 
 
 
 
 

Metso in Twitter