Pörssitiedote maaliskuuta 21, 2007 11.02.58 ap. CET

Metson pääomamarkkinapäivä 2007

Metso järjestää tänään alkavan kaksipäiväisen pääomamarkkinapäivä-tapahtuman analyytikoille ja sijoittajille Karlstadissa, Ruotsissa. Tilaisuus keskittyy Metso Paperiin ja erityisesti Metson Fiber ja Power -liiketoimintoihin Pulping ja Power -liiketoimintojen hankinnan toteuduttua vuoden 2006 lopussa.
 
Kaikki Metson pääomamarkkinapäivän esitykset ovat saatavilla Internetistä osoitteessa www.metso.com. Webcast-nauhoitukset esityksistä ovat saatavilla samasta osoitteessa viimeistään torstaiaamuna 22.3.2007.
 
Metso
on kansainvälinen teknologiakonserni, jonka liikevaihto vuonna 2006 oli noin 5 miljardia euroa. Metson 25 500 työntekijää yli 50 maassa palvelevat asiakkaita massa- ja paperiteollisuudessa, kiven- ja mineraalienkäsittelyssä, energiateollisuudessa sekä valituilla muilla teollisuudenaloilla.
 
Lisätietoja:
Johanna Sintonen, sijoittajasuhdejohtaja, Metso-konserni, puh. 020 484 3253
 
 
 

Metso in Twitter