Pörssitiedote maaliskuuta 14, 2007 03:22:57 CET
Share to Facebook Share to Twitter Share to Twitter More...

Metson vuoden 2006 vuosikertomus julkaistu

Metso Oyj:n vuosikertomus ja kestävän kehityksen raportti vuodelta 2006 on julkaistu tänään suomen- ja englanninkielisinä versioina. Julkaisujen pdf-tiedostot sekä muu materiaali löytyvät osoitteesta www.metso.com. Vuosikertomus ja kestävän kehityksen raportti ovat myös tilattavissa verkkosivujen kautta.
 
Metso on kansainvälinen teknologiakonserni, jonka liikevaihto vuonna 2006 oli noin 5 miljardia euroa. Metson 25 500 työntekijää yli 50 maassa palvelevat asiakkaita massa- ja paperiteollisuudessa, kiven- ja mineraalienkäsittelyssä, energiateollisuudessa sekä valituilla muilla teollisuudenaloilla.
www.metso.com
 
Lisätietoja:
Johanna Sintonen, sijoittajasuhdejohtaja, Metso-konserni, puh. 020 484 3253

Jaa tämä

Metso in Twitter