Pörssitiedote huhtikuuta 25, 2007 08.02.07 ap. CET

Metso perustaa uuden huoltokeskuksen Kiinan Guangzhouhun

 
Metso Paper perustaa toisen huoltokeskuksen Kiinaan. Guangzhouhun, Guangdongin maakuntaan sijoittuva keskus tuottaa nykyaikaisia koneiden kunnossapitopalveluita ja prosessikehityspalveluita eteläisen Kiinan massa- ja paperiteollisuudelle. Investoinnin arvo on lähes 10 miljoonaa euroa.
 
Vuonna 2008 käynnistyvä huoltokeskus työllistää alkuvaiheessa 40 huoltoasiantuntijaa. Henkilöstön rekrytointi on jo alkanut.
 
Keskukseen rakennetaan hyvin varustettu telahuoltoyksikkö, joka tuottaa teloja, telapinnoitteita ja telojen mekaanista kunnossapitoa eri valmistajien massa- ja paperikoneille niiden koosta riippumatta. Huoltokeskus tarjoaa myös täyden varaosa- ja tehdaspalvelun.
 
Guangzhoun huoltokeskus on luonnollista jatkoa Metson sitoutumiselle Kiinan massa- ja paperiteollisuuden paikalliseen palveluun. Saman kehityksen mukaisesti Metso Paper vahvistaa myös nykyistä huoltotoimintaansa Kiinassa. Vuonna 2001 Wuxiin, Jiangsun maakuntaan perustetun ensimmäisen huoltokeskuksen telahuoltokapasiteetti kaksinkertaistuu laajennuksella, joka valmistuu lokakuussa 2007.
 
Vuonna 2003 Metso Paper perusti Wai Gao Qiaoon, Shanghaihin logistiikkakeskuksen varaosien ja kulutustarvikkeiden nopeaa jakelua varten.
 
Kasvavien paperi-, kartonki- ja massakonemarkkinoiden palvelemiseksi Metso Paperilla on lisäksi Shanghaissa tuotantoyksikkö, jonka palveluksessa on 500 henkilöä, sekä Xi'anissa 1200 henkilöä työllistävä yhteisyritys.
 
Kiinan massa- ja paperiteollisuus on tehnyt viimeksi kuluneiden 10 vuoden aikana huomattavia investointeja uuteen tuotantokapasiteettiin ja -teknologiaan. Metso Paper on ollut mukana useissa näistä projekteista ja on tällä hetkellä Kiinan johtava paperinvalmistusteknologian toimittaja.
 
Metso on kansainvälinen teknologiakonserni, jonka liikevaihto vuonna 2006 oli noin 5 miljardia euroa. Metson 25 500 työntekijää yli 50 maassa palvelevat asiakkaita massa- ja paperiteollisuudessa, kiven- ja mineraalienkäsittelyssä, energiateollisuudessa sekä valituilla muilla teollisuudenaloilla.
www.metso.com
 
Lisätietoja antaa:
Pekka Pöyhönen, johtaja, telapalvelut, Aasia-Tyynimeri, Service-liiketoimintalinja, Metso Paper, puh. + 66 38 401 100, matkapuh. +66 81 826 7088
 
 
 
 

Metso in Twitter