Pörssitiedote huhtikuuta 3, 2007 12.33.19 ip. CET

Metso toimittaa jauhatuslaitteistoa Osisko Explorationille Kanadaan

 
Metso Minerals toimittaa jauhatuslaitteistoa Osisko Exploration Ltd:n Malarticin kultakaivokseen pohjois-Quebeciin, Kanadaan. Toimitus valmistuu vuoden 2009 ensimmäisen neljänneksen aikana. Tilauksen arvo on noin 22 miljoonaa euroa ja se sisältyy Metson ensimmäisen neljänneksen tilauskantaan.
 
Toimitus kattaa semiautogeenin (SAG) jauhinmyllyn, joka on halkaisijaltaan 11,6 metriä ja pituudeltaan 7 metriä sekä kaksi kuulamyllyä, jotka ovat halkaisijaltaan 7,3 metriä ja pituudeltaan 11,3 metriä. Myllyt pystyvät käsittelemään noin 28 000 tonnista 40 000 tonniin kultamalmia päivässä. Tilaukseen kuuluu myös laitteiden asennus- ja käynnistyspalvelut.
 
Kanadalainen Malarticin kultakaivos kuuluu Pohjois-Amerikan tärkeimpiin uusiin kultaprojekteihin. Sen kultavarannoksi on arvioitu noin 6,5 miljoonaa unssia. Osisko Exploration on noteerattu Toronto Venture Exchangessa ja Deutsche Börsessä.
 
Metso on kansainvälinen teknologiakonserni, jonka liikevaihto vuonna 2006 oli noin 5 miljardia euroa. Metson 25 500 työntekijää yli 50 maassa palvelevat asiakkaita massa- ja paperiteollisuudessa, kiven- ja mineraalienkäsittelyssä, energiateollisuudessa sekä valituilla muilla teollisuudenaloilla.
www.metso.com
 
Lisätietoja lehdistölle:
Jeffery A. Leonard, johtaja, Mining-liiketoimintalinja, Metso Minerals,
puh. +1 717 849 7464
 
Lisätietoja sijoittajille:
Olli Vaartimo, varatoimitusjohtaja, Metso, puh. 0204 84 3010
 
 
 
 
 

Metso in Twitter